Laser ontharen

U kunt bij ons terecht voor een behandeling met de volledig nieuwe LightSheer DUET laser.

Deze revolutionare LightSheer beschikt nu over een handstuk met vacuüm-geassisteerde technologie en een vergroot behandeloppervlak voor een zeer snelle en pijnloze permanente haarreductie. De LightSheer maakt het mogelijk om benen, armen, rug en borst comfortabel en zonder pijn in slechts de helft van de tijd te behandelen.

De LightSheer DUET laser is een absolute doorbraak op het gebied van permanente ontharing. Met deze methode worden haren zeer efficiënt en op een betrouwbare en comfortabele manier verwijderd.

KUNNEN ER WEER HAREN TERUGKOMEN?
Door de laserbehandeling raken de haarzakjes permanent beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. Wel kunnen in de loop van de tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces, en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn in onbehandelde huid.

WAAROM DE LIGHT SHEER DUET LASER?
Voor dit systeem is gekozen, omdat er uitgebreide klinische studies gedaan zijn. Deze laser is de enige ontharingslaser die de goedkeuring heeft gekregen van de FDA (Food en Drugs Administration in de U.S.A.) om gebruikt te worden als laser voor permanente haarreductie.

HOE VERWIJDERT DE LIGHT SHEER DUET HET HAAR?
Het licht dat vrijkomt uit de LightSheer DUET laser wordt geabsorbeerd door het pigment dat zich aan de haar onder in de haarfollikel bevindt. In een fractie van een seconde wordt de haarfollikel door de energie van de laser vernietigd. Het omliggende weefsel wordt daarbij ontzien. De verhitting van de haarfollikel heeft tot gevolg dat de haarfollikel in de meeste gevallen permanent vernietigd wordt.

WAT MAG U ALS KLANT VERWACHTEN?
Als klant mag u een permanente vermindering van haargroei verwachten na 8 tot 10 behandelingen. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats is niet mogelijk: onder invloed van veranderingen in het lichaam (o.a. hormonale veranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.

IS HET VEILIG?
Het Lightsheer systeem is na jaren research in 1998 in Amerika op de markt gebracht door de Coherent Medical Group. In de jaren dat de Lightsheer op de markt is gebracht, is gebleken dat er sprake is van uiterste betrouwbare en veilige apparaten.

HOE ZIET DE HUID ER NA EEN BEHANDELING UIT?
Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwellinkjes vertonen. De gekoelde kop van het apparaat en de verkoelende gel die wordt aangebracht, zorgen ervoor dat de huid zich snel kan herstellen.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT?
Nagenoeg alle huidtypes en haarsoorten van mannen en vrouwen kunnen behandeld worden met de Light Sheer DUET.

LASERONTHARING MET DE PALOMAR VECTUS LASER
Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met de Palomar Vectus Laser. De Vectus® Laser is een betrouwbare en krachtige oplossing voor high-volume ontharing. Het maakt het voor esthetische beoefenaars mogelijk om de grote en groeiende bevolking van mensen die op zoek zijn naar een snelle permanente manier om ongewenste haargroei te verwijderen, gemakkelijk te behandelen. De Vectus laser is de intelligente keuze voor de snelste laserontharing. Met de bewezen betrouwbaarheid biedt de Vectus laser high-volume permanente haarreductie voor een breed scala van de huid- en haartypes. Met de grote kop die de Vectus Laser heeft, is het mogelijk om ongewenste haargroei snel en effectief te behandelen, zelfs in de grootste gebieden, zoals de rug.

AANTAL LASERBEHANDELINGEN
Haren groeien in een cyclus. Er zijn 3 cyclussen bekend, namelijk de groeifase, de overgangsfase en de uitvalsfase. Slechts een deel van de haren bevindt zich in de groeifase. De serie haren in de groeifase, waarbij het pigment diep in het haarzakje bevindt, reageert optimaal op een laserbehandeling. Bij de volgende behandeling is er een nieuwe serie haren in deze fase. Bij haren op het gelaat duurt dit ongeveer 6 weken en de haren op het lichaam 8 weken. Daarom zien wij u graag na 6-8 weken terug voor een behandeling. Na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haren dunner en zwakker.

Na gemiddeld 6 behandelingen zijn alle haren in het behandelde gebied in de eerste groeifase geweest en voorgoed verdwenen. Wel is het mogelijk dat nieuwe haarzakjes in de toekomst geactiveerd worden, door bijvoorbeeld de overgang en andere hormoonschommelingen. Daarnaast kan het zijn dat bepaalde haren niet reageren op de laser. Wij adviseren u daarom meestal om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

DE VOORDELEN VAN DE PALOMAR VECTUS LASER

  • beter langdurig effect in de resultaten van elke sessie;
  • vermindert het aantal nodige sessies;
  • effectiever op fijn en blond haar dan andere laserapparaten;
  • de sessies duren niet heel lang.