Veelgestelde vragen

Gedurende 3 weken vóór en 3 weken na de laserbehandeling raden wij het blootstellen van jouw huid aan de zon af. Anders verhoog je namelijk het risico op verbranding en hyperpigmentatie. Gebruik ook altijd een zonnebrandcrème met SPF 50 op het behandelde gebied.

Dit is heel erg afhankelijk van jouw haar- en huidtype. Gemiddeld zijn er 8-10 laserbehandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Wij raden het aan om deze reeks aan behandelingen zonder grote tussenpozen in te plannen. Tussen elke behandeling zit ongeveer 6 weken.

Wanneer je voor laserontharen kiest raden we het jou aan om enkel te scheren. Bij harsen en andere methodes van ontharing worden namelijk de haarzakjes verwijderd en die haarzakjes hebben wij nodig om te kunnen worden vernietigd door een laserapparaat.

Laserontharing is volkomen veilig. Na een laserbehandeling kan roodheid, zwelling en warmte ontstaan. Dit zijn normale huidreacties.

Ja, ontharing van het gezicht en acnébehandelingen kunnen worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Neem hiervoor vooral ook contact op met jouw zorgverzekeraar.

Ons team bestaat uit zowel schoonheidsspecialisten als huidtherapeuten.

Wij hebben regelmatig acties. Check hiervoor vooral onze sociale mediakanalen of stuur ons gerust een berichtje.